Brøda våre!
Kvar dag lagar me desse brøda:
Eit standard grovbrød utan kjerner og frø, med rug og honning
Dette er vårt rugbrød og det grovaste brødet me bakar dagleg. Her er det solsikkekjernar i brødet
Eit økologisk (DEBIO godkjent) speltbrød med gulrot, utan kjernar og frø
Eit mørkare brød baka med malt og mesk, tilsett frøkorn og kjernar
Same type brød som Horndalsnuten, men med graskarkjernar i og rundt seg for ein «nøtteaktig» smak
Eit havrebrød som er barna sin favoritt, då det er utan kjernar og frø og me bakar det med litt mindre skorpe
Lintua, halvgrovt surdeigsbrød med humle, byggmjøl, chiafrø og solsikkekjerner.
Dette er surdeigsbrødet vårt. Det har ingen kjernar i seg, men me bakar nokre med frøkorn rundt
Dette er eit økologisk rugbrød
Onsdagar bakar me i tillegg:
Eit brød som berre har bare grovt rugmjøl. Berika med honning
Surdeigsbrød med potetbitar (som er køyrt opp til puré)
Surdeigsbrød med bringebær (som er køyrt opp til puré)
Og i tillegg bakar me eit godt utval av ciabatta, rundstykke og baguettar, bollar, wienerbrød, croissantar osv. Ta kontakt for nærmare informasjon.